Hur gör ni rent era polerhättor?

Som rub. lyder hur gör ni rent era hättor när ni har användt dom klart?



Svar på inlägget: Hur gör ni rent era polerhättor?



Funkar faktiskt ganska bra med diskmedel o ljummet vatten


oki tackar!


svagt utspätt hd grön i hink.


Haft problem med vissa trissor att karborren lossnar med HD grön. Svag blandning.


Avfettning såklart.


Inte jag, köpte mina hos prorecond.


Dom lila trissorna samt dom "vanliga" gula gillar inte HD-grön, då händer det som ovanstående skrev, kardborren släpper. Diskmedel och vatten är det bästa om jag får bestämma. Mvh. David.


Jag slänger in mina i tvättmaskinen på 60 , tvättar dom med ett pulver som är starkare för tex arbetskläder. Dom blir niiice sen


Jag ställer mig i ledet tillsammans me dom som kör me diskmedel och ljummet vatten:) MVH/ Jerker





tvättmaskinen. de som klarar det. de andra så blir det diskmedel och vatten.


Trissor av skumgummi, eller lammullsmodellen? Antar att det gäller skummgummi. Det räcker med att ta ett bågfilsblad och lägga tänderna mot trissan när maskinen går på förhållandevis högt varv. Snabbt och enkelt


Polerar ju inte varje vecka, så jag lägger undan en slant och köper nya bara..


Alla sätt är bra utom dom dåliga! Själv brukar jag använda bågfilsblad till att antingen skrapa rent trissan poleryta eller kapa trissans sletna/använda yta med maskinen i högt varv.


Diskmedel och ljummet vatten! Använde tidigare HD-grön men hade svårt att få bort vax med det (vilket också visade mig hur dåligt det är att tvätta bilen med diskmedel, allt vax försvinner medan produkter anpassade för biltvätt, som HD-grön, är mycket snällare mot vax och lackskydd).


Diskmedel och ljumet vatten . Inte skulle jag tvätta dom i tvättmaskinen då det är masser med konstiga ämnen i bilprodukter och det kanske blir rester kvar i tvättmaskinen och så tvättar man kallingar efter och har på sig och sen kanske picken trillar av kanske inte så alvarligt kanske men det kan ju inte vara nyttigt i alla fall .



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka