Hur får man det att skumma mycke via högtryckstvätten?

om ni kollar på den här videon: http://www.youtube.com/watch?v=nq6t8w-v . re=related och har även sett flera som fått så hemskit mycket skumm, hur får man det? har frågat vissa personer men dom vill inte säga? hm som om de vore dom som kommit på idén..Svar på inlägget: Hur får man det att skumma mycke via högtryckstvätten?han köper wash foam och stoppar det i kembehållaren ( den som är till för tillsats produkter på tvätten)


Aa så långt är jag med att man har i något i behållaren..heter det Wash foam? eller finns det fler medel också? jag vill bara ha ett schampoo som skummar överdrivet mycket..


men vafan, så här står det vid sidan om youtube länken du har skickat (på beskrivningen): "FOAMWASH WITH AUTOGLYM POWERMAX 4 TFR" så, leta upp någon återförsäljare för autoglym, och fråga efter produkten.


Coolt att svära? Jag vet (visste) inte vad foamwash betydde.. men en TREVLIG själ berättade ovan så. Sen visste jag inte om man behövde ett specielt munstycke eller något heller.


Foam lance är det du söker. ex: http://www.elitecarcare.co.uk/elite-hea . ree-1l.phpBilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka