Rengöra läder v70

Har en v70 med Beige läder och de har börjat bli lite gult, och jag undrar vad man ska använda för medel. Bild finns på min sida Tack för svarSvar på inlägget: Rengöra läder v70Jag använder Leather Masters cleaning and protection i min. En mildare form av rengöring och insmörjning av skinnet. Jag brukar använda det på förarstolen ungefär varannan månad och på hela inredningen var fjärde.


Okej, tror du att det hjälper till "gulnat" läder?


Använder samma som åvanstående i bmwn, men bara 2 ggr per år, och även fast man torkar ur sätena med fuktig trasa nån gång i veckan så får man får man loss grymt mycke skit med Leather Master cleaning varje gång:)


Okej


Finns det att köpa överallt eller?


http://www.leathermaster.se/ finns hos deras åf och på webshopen. även www.prorecond.se har det. jag använder Gliptone i min bil


Ikeas kit för möbler funkar också kanon. Har precis gjort vid skinnsätena i pappas 9-5a. Blev kanon Vet dock inte om det blir bättre eller sämre än det dem övriga har nämnt. Men bra blir det med Ikeas.


Najs, tack för tipset!


Har också hört att många använder ikeas kit med framgång har inte testat själv ännu. Leather master brukar finnas hos dom flesta möbelaffärer och om det hjälper på ditt som gulnat lite vet jag inte. Men det kan ju inte skada, och om inte annat så har du ju vårdat lädret lite.

Jag köpte Lindens lädertvål o Lindens läderkräm på Motormässan i Malmö och de var helt kanon. Jag körde tidigare Ikeas på min beiga inredning i 850in men ja tyckte inte de var nått särskillt, men Lindens var nått verkligen suveränt på min vita läderklädsel


Brukar rengöra sätena med meguiars All purpose Cleaner i en ny ren fräsch tvättsvamp utan vax samt en handduk för att eftertorka sen kör jag på med ett läderbalsam från meguiars som innehåller lite allovera


ikeas är samma som Volvo säljer men till 1/3 av priset Volvo tar ca 300 kr för sitt lädervårdskit men ikea tar 99 kr om jag inte minns fel.


Använder jag också, klockrent.


Förresten nu går det att enkelt köpa gliptoneprodukter (bra prylar) i Sverige igen, se här:www.gliptonebutiken.seBilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka