Lackskador så som Stenskott ? vilka firmor kan hjälpa en :)

Hejsan detta jag skriver nu e för min Styvpappas del .. han har en lambo gallardo som har fått lite stenskott på huven .. och han skulle vilja veta vilken firma som e absolut bäst på att laga sånt .. skulle vara tacksam för ett par svar så han kan få stenskotten lagade mvh DennisSvar på inlägget: Lackskador så som Stenskott ? vilka firmor kan hjälpa en :)Närmaste lackfirma..?


han vill bara ha det bästa förstålig nog .. så vilka e ruggigt duktiga här i sthlm ?


om jag vore han så skulle jag ta en titt på ssr tror jag de heter då de fixar endast stenskotten utan att behöva lacka om huven.


tackar ssr sa du då ska jag söka reda på dom


E man så nog mad bilen tycker jag man ska lacka om huven. Penslar man bara i med färg och polerar garanterar jag att det börjar rosta fort om det inte är plasthuv.


Blir det någonsin bra att lackera om enskillda delar? blir inte nyansen väldigt olik?...Jag har ett stenskott på ca 2x2mm på taket som rostat och undrar vafan jag ska göra!? (lessen om jag snor tråden:P!)


det är bara be dom fota färgen sen slipa ner rosten måla om hela taket. Taket är sällan man se jämte någon annan del så det är nog ingen fara värre om det är huv och skärm tex.


I första hand tycker jag att man ska fylla i stenskotten, gör man det på rätt sätt och håller efter bilen dröjer det väldigt många många många år innan det blir någon påtalig rost, och i det läget kan man välja att lacka om huven. Gör man på "fel" sätt, så kommer det fortfarande dröja väldigt lång tid innan det är befogat med en omlackering pga rost. Man ska alltid sträva efter att behålla orginallacken på en bil så länge som möjligt, just pga rostskydd och vidhäftning. Dessutom är det väl knappast ekonomiskt försvarbart att kasta bort pengar på något som garanterat inom en snar framtid efter lackering kommer se likadant ut, förutsatt att det inte handlar om omfattande mängder av stenskott. /Bara en åsikt från en kille som inte har byxorna fulla med pengarBilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka