Nån som har denna poler maskinen ?

hej undra som sagt om det är nån som har eller provat denna poler maskinen ? http://www.autokatalogen.se/afw/karlskr . dNo=294597 vad tyckter ni om den ? den ska används till båten och bilen och rätt bra för att den var sladd lös vilket under lättar när man ska polera båten=)Svar på inlägget: Nån som har denna poler maskinen ?Nej, nej, nej....eh...nej. Köp den inte, kan lika gärna polera för hand. Mvh. David.


hehe ok den verka vara rätt kass då är det för den är batteri driven som gör att den är kass?


Om vad jag har hört rätta mig om jag har fel så ska man köpa en som man kan reglera snurr hastigheten på för annars är det lätt att bränna lacken för att det blir för varmt .


Den är helt enkelt för klen och lär ju behöva laddas massor av gånger under en polering. Vill du komma undan billigt så köp den dubbelhuvade maskinen från Biltema, kostar typ 300 kr. Köp sen lite bättre polertrissor, finns t.ex gula trissor från Autosmart hos de flesta biltillbehörställen. Gällande varvtalsregleringen och att bränna lacken så är det ingen risk med nån av maskinerna, varken den du frågade om eller om den jag tipsade om. Ett tips är att läsa dom klistrade trådarna i denna forumsdel, så slipper vi dra allt en gång till. Men nu har du iaf fått svar på om maskinen är bra eller ej. Mvh. David.


Kan intyga att biltemas blåa dubbelhuvade maskin duger väldigt bra! har en själv. Köp dock andra polertrissor än dom som följer med bara som sagt..dom stora vita duger till att lägga vax/lackskydd med..


ok ja då är det lika bra att skippa den såg att biltema har en för 499 kr fundera om man ska köpa den istället. den med dubbla huvud är nog me bra. ska kolla igenom den andra tråden se om jag får ut nått ur den tack för hjälpen.


Den för 500 kr är en roterande va? Krävs lite mer av användaren när det gäller den. Den kan du förstöra lack med om det går fel, dock säger jag inte att du inte ska testa. Bara bra att du vet vad som kan gå fel. Mvh. David.


är den med dubbla huvud lättare att använda en den med ett huvud ? är ny börjare så enklast som möjligt


Ja är du nybörjare är det den med dubbla huvud som du skall ha. Med rätt medel och trissor kan man göra underbara resultat.

då får jag kolla efter en sådan maskin den på biltema verka fått bra kretik och den är ju billig med så


kan tala om att turtlemaskinen är ren J***la dynga! jag köpte nämligen i tron att det var något att ha men ack så fel jag hade! två batterier medföljer men du har en användningstid på max 20minuter...kassa batterier och vad gör maskinen för nytta, den tar bort lite medel...kanske. vilket skit! Köp då en från biltema och kosta på lite andra hättor som har bra kvalite! du kommer bli betydligt nöjdare! mvh Fredde


japp turtlemaskinen har jag skippat totalt och ska kolla in på biltemas maskin ska ändå ditt så kan man passa på=) så får man väll köpa ett par poler hättor av bätter kvaliteBilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka