Använda Biltemas klarlack på stenskotten trots varningstexten?

Hej!! Var och köpte biltemas klarlack på sprayburk idag och när jag kom hem läste jag att den endast får användas tillsammans med biltemas bättringsfärg. Jag köpte klarlacken till grillnätet jag köpt men jag funderar nu på att även använda den på stenskotten jag målat i med bättringsfärg. Vad kan hända om jag använder den på bättringsfärgen jag har från Saab? mvh//JockeSvar på inlägget: Använda Biltemas klarlack på stenskotten trots varningstexten?Biltemas lacker flagnar eller blir flammiga om man blandar dom med andra märken.


okej ingen höjdare alltså. Bästa/billiga stället att köpa Bra klarlack då?


sprayade biltemas klarlack på orginal färgen där jag laga rost i framskärmen ,,, efter en stund såg färgen ut som apelsinskal :-/..... Meconomen, meca har säkert bättre för en billig peng


spayade klarlack på nätgrillen förut. Tur att jag hade köpt så mycket att jag kunde spara hälften. Blir nätet förstört av klarlacken har jag ändå nät kvar så de räcker. Nätet är från biltema och målat från början. undrar om klarlacken förstör det


Såg nu att ytan hade blivit sträv, "apelsinskal". Gör ingenting då det ska sitta i grillen. Men lustigt tycker jag... Så ska de väl inte bli?


nixBilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka