Gula avgasrör?..

Mina avgaspipor från BSR har blivit alldeles gulaktiga(polerat rostfritt).Har använt Autosol men det gulaktiga vill inte försvinna. Vad gör jag för att få dom nyfräscha igen??..Svar på inlägget: Gula avgasrör?..hur har du gjort när du använt autosol? maskin eller för hand?


Jag och en kompis snyggade till hans slutrör (rostfritt) på hans 850R i somras med autosol. Det såg förjävligt ut innan vi började. Vi satt å polerade för hand i 1,5 timmar!..men det gav resultat! Det blev som nytt tillslut. Så det är nog mycket tålamod som behövs till en sån här uppgift!


För hand.Dom blir blanka o fina igen med Autosol,men det där sista gulaktiga går inte bort,inte om man jämför med annat polerat. Dubbla pipor var sida som sitter tätt ihop,så polera med maskin går tyvärr inte..


Jag har också rostfritt från BSR. Jag fick inte heller bort mitt " gula " med autosol. Så jag tog lite rubbing på Polertrassel och gnuggade, det funkade bra men tänk på att där är slipmedel i så att du inte trycker för hårt..


Ta bort slutröret och ta nån rubbing eller autosol. kör med polermaskin. Gulningar på fälgar brukar man ju ta med RAILTIXO. Ska fungera att ta bort gulningar på fälgar iallafall.


Ok..tack.ska kolla det.Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka