Polermedel till kromfälg

ja har ett par kromfälgar som ja vill ha blanka på elmia. alla medel ja använt tycker ja de blir en hinna av. så dom blir lite matta om ni förstår va ja menar. någon som har nått förslag?Svar på inlägget: Polermedel till kromfälgvilka har du testat? Autosol är de vanligaste och funkar fint för mig:)


som förgående nämnde, Autosol is king! se bara till att arbeta ut medlet ordentlgit, och glöm inte byta ut till torr mjuk bomullstrasa flera gånger för att slippa ngn form av hinnbildning som du pratar om.


Nej nej nej nej nej nej. INTE Autosol! Autosol innehåller ganska grovt slipmedel och är rena rama döden på kromade fälgar. Det du söker är nått i stil med Meguiars krompolish eller nått liknande. Smartwax har även ett medel för det, dock har dom två olika så se till att ta det som inte är gjort för att putsa upp slitna fälgar utan det som rengör fälgen och ger den ett bra skydd. Mvh. David. EDIT: Meguiars variant: http://www.meguiars.se/index.php?_room= . mp;_page=2 Och Smartwax variant heter "Rimwax".


Mequiars funkar fint Autosol är för grovt, tycker jag iaf Funkar fint att polera upp tryckrör med, för att sedan övergå till mequiars.


Tackar Tackar! för ett kalas bra svar! bara å gå in till grannen å handla då hehe tackar för hjälpen!Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka