VW Polo -08 service

Hej jag har köpt mig en liten polo som det är snart dags för service, den har gått 6k mil och har tidigare varit servad som longlife, och nu undrar jag vad den servicen kostar, så någon kanske vet det? tackar för svar,Svar på inlägget: VW Polo -08 servicering din auktoriserad vw verkstad och lyssna vetja så slipper du alla spekulationer här


Jo det ska jag göra tänkte om någon visste redan nu så har man lite koll på grejerna, lämnar nog inte in den på vw verkstad ändå blir nog mekonomen dom är lite billigare, 7 eller rekomenderar ni vw verkstad?


Jag har likdann bil. Min har iof rullat 2485 mil. Longlife servicen hos VAG ligger på ca 2300 kr . Har för mig att mekonomen var nån hundring dyrare. Jag skruvar själv med min bil, Byter olja vid strax under 1000 mil. För jag vill att motorn ska hålla några mil till. Låter ingen tomte röra den, förutom när jag frågar om hjälp (A)


okej, hur gör man när man släcker service lampan då? hade tänkt att göra allt själv jag med förutom kamremsbyte, och när ska den bytas på polon? 1.4 bensinare


Man köper en sån liten servicelampssläckare och kopplar in i uttaget under ratten. Hade du bott i stockholm kunde du lånat mig. Kamrem och Tändstift är vid 6400 mil enligt protokoll omvandlat från miles. Iom kamremsbytet, ska du lämna bilen till vag. Fråga dom lite snällt om dom kan släcka den.


okej tack så mycke.!


Haha. va fel det blev. Jag menar inte låna mig, utan låna min


haha okej, kan ju låna dig med till resten av arbetet ;P


Haha. Det är en bit till Falköping bara

jo det är ju det, synd!Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka