Fylla på batterivatten ¿lock?

Hej tog in batteriet för att sätta det på laddning men insåg att det faktiskt såg ut som en lucka uppe på gissar att under den sitter hålen för att fylla på batteri vatten dock så får jag inte upp det det kanske inte ska gå att få upp det men det skulle ju faktiskt kunna vara så att fylla på med vatten skulle vara en bra sak då det laddar ur när det blir -15. Ser ut så här: Har två hål på vardera sida ingen skruv i dem så jag har ingen aning om de hålen fyller någon funktion allsSvar på inlägget: Fylla på batterivatten ¿lock?ingen aning man kolla under klistermärket.. skadar inte att kolla


Ett sånt batteri hade jag i min förra Calibra och det batteriet var underhållsfritt, dvs går inte att fylla på destillerat vatten, allt är slutet.


Det var ju synd. Då håller det inte så mycket länge till då.


De ska nog gå att få bort plasten, hade ett liknande jag med och då tog man bort plsten du menar.. ta i lite


Är det gammalt? Om batteriet inte är alltför slitet så kanske det bara helt enkelt behövs en ordentlig uppladdning för att få fart på det igen.


Det är underhållsfritt och går ej att fylla på, bara till och kasta om det är dött och ej tar emot någon laddning.


WordBilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka