Däck/fälgtvätt

Tänkte såhär inför sommaren medans sommardäcken ligger i förrådet att jag skulle piffa till dom. Vad finns det för konkreta tips för att få dom fina? Här var ju planen att tvätta bort så mycket damm och smuts som möjligt (utan starkare medel än universalrengöring.. ( efter en test på framsidan gick det bra ). Sedan ta nån gammal polish/vax som låg i bagaget och putsa lite( är detta någon menign eller bör man köra speciell fälgpolish/vax?). Sedan avsluta me Turtlewax Tyre Shine.. (någon som tycker man ska köra "baksidaN" på däcket?)



Svar på inlägget: Däck/fälgtvätt



Finns übermånga trådar om detta. Köp Sonax fälgtvätt, det tar veck det mesta. Sen kör med någon polish/wax. Jag körde polish/wax från turtle på mina fälgar. Lätta att tvätta hela vintern.


Om du vaxar dom. Avfettar du eller använder "sonax fälgtvätt" på dom nästa gång dom skall tvättas? Om du avfettar dom går ju vaxet bort.


Nästa gång blåser du bara på med högtrycken.. Det brukar räcka, om du nu inte tvättar din bil var 5e månad förstås hehe



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka