Någon som har provat meguairs polerprodukter ?

Hej, har alltid kört med 3M produkter, dock är jag så jävla trött på dom att det sätter sig tamefan överallt den vita kritan. I gjutskägg på strålkastare och såntdär, och råkar man få det på någon mörk plast är det kört. Har kollat lite på meguairs saker, har testat deras schampo och är totalt såld på det. Är deras Rubbing/Polering/Waxer lika bra ? Någon som kan rekomendera vad man ska köpa om man ska ha allt.



Svar på inlägget: Någon som har provat meguairs polerprodukter ?



Håller med om Schampot där, kör med ULTIMATE WASH & WAX schampot. hur nöjd som helst, o kör även med NXT METAL POLYSH till detaljer, funkar perfekt.


Jag kör med deras ultimate compound och polish, funkar riktigt bra tycker jag har även deras tecwax 2.0 som också fungerar bra blir fint resultat!


Alla säger att deras shampo är så bra ... vad är det som gör att deras shampo bra ? fått för mig att de är ganska mycket placebo effekt


Om du är helsåld på meguairs schampo, så tycker jag att du skall prova https://shop.bollnasbilvard.se/autoglym . p-265.aspx


Har också använt/använder dom produkterna och är jätte nöjd med resultatet. Vet några andra som också använder de och är nöjda


Ska testa Ultimate Compound, värkar effektiv


Jag användrr enbart deras produckter. Men de har bara blivigt så. Köpte lite grejer från dom på elmia för 4-5år sedan. Haha waxet lucktar godis å ger bra resultat. Även deras wax spray. De är ju helt klart en bra prosukt dom har. Men de fins ju olika produckter för olika tycker av lack. Men jag vet att de finns betydligt bättre märken men dom kostar lite mer såklart. Mitt råd är att testa dig fram till vad du tycker är bäst. Denär ju inte så att din bil blir snyggare för att du tex använder maguiers istället för sonax?


Deras rubbig funkar riktigt bra. Tänk bara på att ta en liten bit itaget annars blir lavken flammig. så ta tex en halv dörr itaget.


jag använder deras compund rubbing, caranuba wax, shampoo och fälgrengöring och e riktigt nöjd. rubbingen o vawet gjorde underverk på min röde e36 som hade börjat vitna i lacken men allt de försvann





Ingen som kan svara på varför just deras shampo är så bra ? blir bilen renare eller vad är det som är bättre ? väldigt nyfiken då jag funderar på att köpa det


Cheva, deras schampo innehåller väldigt mycket vax. Känns som du har haft på dig handkräm efter tvätten, ger en riktigt fin wax yta som håller skiten ifrån sig, kör du sedan med deras "wax it wet" så blir resultatet kalas !


Jag tycker att bilen blir renare än vad den blir med andra schampon men framförallt ger det en sjuk glans och vattenavrinning. Det skummar extremt mycket också vilket gör att det sitter kvar på lacken längre och inte bara rinner av som många andra schampon gör. Så det "smörjer" alltså bättre. Det är nästan lika drygt som YES diskemedel och en flaska håller i evigheter = väldigt billigt. Luktar som godis med Jag var faktiskt lite skeptisk innan jag provade Meguiar's om jag ska vara ärlig men efter att ha testat deras produkter kan jag inte tänka mig att köpa något annat.


Använder Autoglym produkter också, väldigt nöjd med dom och deras schampo har rostkyddsmedel i.


Köp hem megs #105 och #205 från ebay om du ska ha vettiga grejer och har tröttnat på 3M som faktist är svåra att slå. Jag skulle hoppa över UC, swirl x etc.


Jag har det mesta från Meguiars och kan VERKLIGEN rekomendera deras produkter!! Använder man deras Ultimate Wash and wax så brukar jag troka bilen med deras water magnet sen gå över bilen med Ultimate quick wax efter. Får ofta kommentaren att bilen ser ut som ny sen!


Ultimate compound + Ultimate polish och sedan avsluta med Tech wax 2.0 för en helpolering För tvätt, Ultimate wash and wax eller NXT Generation. Båda är fruktansvärt dryga.


Köper allt av dem bara för att de luktar så jävla gott Resultatet blir bra med


Jag brukar köra med Sonax Glansshampo och Sonax Flytande Hårdvax Bör jag byta till Meguairs? Kan någon "garantera" att jag blir mer nöjd med det? ;-)


Jag kan! Har använt Sonax tidigare och tycker att Meguiars är sjukt mycket bättre!!



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka