Att tänka på innan man fyller i repor med lack?

Undrar om det finns något speciellt att tänka på innan man ska fylla i repor med lack (sånt som finns att köpa för 100kr), förutom att tvätta bilen innan?



Svar på inlägget: Att tänka på innan man fyller i repor med lack?



Om du vill göra extra (läs: helt rent) i skadan så använd sån där clay, att bara tvätta tar inte bort smuts i repor och ojämnheter bra, eller alls i vissa fall, tex innan man polerar en bil så brukar man köra med lite lera, om man är väldigt seriös/ordentlig iallafall, för det tar bort smutsen bäst Ju renare ju bättre måste det väl vara? Vet dock inte vart man kan köpa det där du bor :o


claya repan, skojar du eller? torka med en thinnertrasa


våtslipa området med p2000 (försök även runda av kanterna på repan) ,fyll i med färg/klarlack ,efter det klossar med p2000 igen tills ytan är jämn ,sista steget är rubbing osv


Om man inte har tillgång till några polermaskiner eller andra redskap, vad ska man göra då för att få repan så ren som möjligt?


trasa med thinner.


Räcker det inte bara att tvätta bilen och ta en microfiberduk och göra rent?



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka