Vax för en Seat toledo?

Hej! Funderade på att vaxa min seat toledo svart metallic, men nu undrar jag va man ska ha för vax för att få bäst resultat och hur man går till väga innan man vaxar den?? Tacksam för svar



Svar på inlägget: Vax för en Seat toledo?



Iomed att du inte är ett proffs (antar det eftersom du frågar vilket vax du ska ha) så kan du nöja dig med mackens/biltemas vax en dubbeloscillerande maskin


Bäst resultat får han ju inte med mackens produkter? Köp ett bättre vax är mitt tips. Och att du förbereder lacken så mycket du orkar och vill innan du vaxar. Helst avfettning, clay å nån polering beroende på lust och önskemål..


tänkte mest på att han verkar rätt novis, varför då slänga ut flera 1000 på medel o redskap om man ändå inte använder de rätt?


Hörru ni jag är faktiskt en hon och ingen han Visst jag är inget proffs, men jag vill inte köpa vilket skit som helst. Så vad är ett bra vax?? Hade tänkt vaxa den för hand. Skulle vilja polera, men det är svårt att få det bra.


Ett vax jag varmt kan rekommendera! http://meguiars.nordicshops.com/product . gory_id=24 Bra hållbarhet, även vintertid .. fin blänka och oerhört användarvänligt!


Tror att jag såg det där i Bilsport tidningen nyligen.. Tack för tipset


Bättre/dyrare produkter är ju oftast lite lättare att jobba med. Sen så är ju vax bara ett skydd (visst ger det en lite visuelt synlig effekt) men det är förarbetet som ger "wow-faktorn" Lackrensning och polering är ju a-o för ett bra slutresultat!


Jo, det förstår jag.. Men det får tyvärr vänta tills jag stöter på någon som är bra på att polera


Det lär du dig själv fort Om inte så är mitt tips det samma som nämnts i tråden tidigare ang lätt vax, Meg´s produkter!





Ett förståndigt val. Du kan ju även sätta dig ner och läsa på lite själv, det är inte så svårt som man kanske tror



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka