Färgskiftning i lacken efter bortplockade emblem! ???

Såg en bild på nätet på en slät, fin emblemlös baklucka! Skitnice tänkte jag och sprang ut till bilen! började plocka försiktigt så inga olyckliga repor skulle uppstå och sedan ett fint gnugg med limbortagare! Perfekt allting borta utan minsta lilla repa eller lim rester... Problemet som återstår nu är, tittar man nära så ser man klart och tydligt vad det har stått på emblemen som satt där innan! inte precis vad jag hade tänkt mig... gnuggat massor med olika medel samt provat på en lättare rubbing för hand och med maskin. Har tyvärr bara ett rubbmedel med finare korn så de e kanske där problemet ligger eller finns det nåra andra vägar att åka på??? (Har en vanlig klar röd lack med klarlack ovan på) tacksam för hjälpliga svar!!!



Svar på inlägget: Färgskiftning i lacken efter bortplockade emblem! ???



En riktig lackrengöring tar bort färgskillnaden. Har en solidröd 745 som jag plockade emblemen på.


Får nog bli till att inhandla lite grövre rubbingmedel till och börja med annars prova på lackrengöring! "Tålamod" var köper man det?


vad för medel, trissor och maskin kör du med nu när du polerar?



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka