Tvåkomponets lack och grundfärg hittar man...?

Tja! Är på jakt efter tvåkomponets sprayfärg. Har frågat ut varenda färghandel här i stan men ingen av dom har något av produkterna jag söker. Samma gäller google, jag har sökt men inte hittat någon butik eller vettig hemsida som kan tänkas sälja vettig lack. Jag ska lacka nämligen lacka mina fälgar Tanken är väl att låta en lackerare glasblästra och lackera men hittar jag ingen lackerare som gör det till ett vettigt pris måste jag ha en backup. Så vart kan man hitta tvåkomponents sprayfärg som biter på aluminium eller vettig grundlack på sprayburk som biter på aluminium?



Svar på inlägget: Tvåkomponets lack och grundfärg hittar man...?



Jag skulle kolla www.bilfarg.se, där kan du beställa hem vilken färgkod du vill på sprayburk Du kan även beställa på lösvikt. Hagmans grå grundfärg rekomenderar jag starkt, biter på allt lackade ögonlocken på min bil med den som grund så då funkar de nog på alu


finns även på http://www.umeabilfarg.se/


Tipro


Ska du lacka på ren alu så bör du lägga en betande primer el reaktions-primer först!!!!



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka