Viken polermaskin ?

Hejsan jag har tänkt att köpa mig en polermaskin men vet inte riktigt va jag ska ha för något. jag har kollat på dessa två och undrar om nån vet vilken av dom man ska satsa på: http://www.clasohlson.se/Product/Produc . =147894307 http://biltema.se/Verktyg/Elverktyg/Sli . 2-x-95-mm/ och sen undrar jag också om dom är bra "ny börjar" maskiner? Mvh Viktor



Svar på inlägget: Viken polermaskin ?



Håller med ovanstående till fulle. Det är prisvärda maskiner som funkar helt okej. Men som sagt, köp bättre trissor till polering. Finns lite överallt för ca 20-30:- stycket


okej de låter ju skit bra så de blir antagligen den från biltema, men de känns ju nästan som att den från claesolsons är lite rejälare.


Biltemas är bra men med andra trissor som påtalas. Dock ska det vara jämna ytor man vaxar eller polerar. Tyckte det gick lika lätt att vaxa utan maskin på sluttande ytor.


Jag har den från clas ohlsson och är kanon nöjd med den. Men köp andra trissor.


Om man kollar lite närmare och skiftar fram och tillbaka så ser man att det är samma maskin! Effekten och vikten är också densamma. Jag skulle nog kört på biltemas och sparat 50spänn. Men clasohlssons hade ju lite fränare färg;D


De ä ju nästan så de ä värt 50 spän för att få en fränare färg va tror ni om dom här trissorna ? http://www.clasohlson.se/Product/Produc . =134164582 Är de nått sånt man ska köpa istället eller ?


Jag tror också det är samma maskin som Biltema och Clas säljer, även den från Lahega ser ligadan ut men den kostar det dubbla minst. BBV och WaxDog säljer bra standardpaddar. Billigast från WD. http://www.waxdog.se/category.php?id_category=18 Observera att dom säljs styckvis.


Tack för tipset blir nog att beställa ett par paddar där ifrån


http://www.prorecond.se/webshop/index.p . ductId=141 makita är en väldigt bra maskin som jag rekomenderar starkt,och trissorna som fungerar bra till den är lahegas medium cut.kanske lie dyr maskin men då får du även en kvalitetmaskin:)





Köper du cyclo kopian så kolla så motvikterna sitter emot varandra, annars är det bara justera dom.


Har beställt den från clasolsons, ska även beställa andra polerpaddar från waxdog så jag hoppas de blir bra till att börja me kom även på ett par frågor till som jag ställer här me Jag har tänkt att köra me sonax produkter och har tänkt att köra först me deras flytande rubbing och sen bilpolish och avsluta me flytande hårdwax. är det nått sånt man ska köra för att få ett bra resultat ? och va ska man ungefär köra me för trissor till dom olika momenten ? ursäkta alla frågor men är som sagt nybörjare och hoppas på att kunna få lite hjälp på vägen här på garaget


Du lär inte få ett bra resultat med det. Hör med tobbe på http://bilpedantens-webshop.noxshop.se/index.php så kan han fixa något till dig.



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka