Vilket rubbing ska jag köpa för litte grövre repor.

ska polera bilen men den har så mycket repor så jag behöver nån rubbing som tar bort det. jag kör med 3m nu och det tar inte bort dom reporna, det står visligen fin på flaskan .



Svar på inlägget: Vilket rubbing ska jag köpa för litte grövre repor.



Vilken färg på korken har du? Antingen köper du en grövre av 3M eller något annat märke. Själv kör jag med Lahega


jag har biltemas dubbeltrissiga . sen har jag gula och blåa trissor. är osäker på korken men den är nog grå. det står fin under 3m.


Ett litet tips. Många gillar 3M:s polermedel skarpt. Gjorde jag också tills man upptäckte deras smörjmedel i deras polermedel. Den gröna, fast cut polerar bra med repor och snabbt, tror man. Vad den i själva verket gör, är att den fyllt reporna efter avtorkning. Så antingen måste man sprita lacken, eller tvätta ytan. När man livnär sig på rekond och lackering så måste produkterna man jobbar med, gå snabbt och enkelt. Och inga överraskningar! Tycka vad man vill, men Autobrights polermedel är grymt smidiga att jobba med. Jepp, jag är återförsäljare här i Sverige, men det hade jag inte blivit om jag inte tyckte dom slår både 3M och Menzerna m.m. på fingrarna. Vad gäller Biltema-maskinerna så finns det tyvärr inga riktigt hårda trissor i dom storlekarna. Vad du dock kan göra, är att du köper vita, hårda trissor till Top toolen. Sen klippa bort 25mm i diameter. Så passa dom din maskin. Några kunder som jag sålt dessa trissor till har gjort så, och ingen som klagat om det. Nu kan jag lova dig du kan plocka duktigt med repor med ex. Miracle cut(Autobright) och sedan om du vill ha högre glans, avsluta med något finare. Då Miracle cut innehåller mild grad slipmedel. Men går kanon att avsluta med på ljusare bilar(ex. vit, silver). Mvh Tobbe


Vita hårda finns i 115mm och propad 95mm Dem gula o blåa är för mjuka för att plocka repor med om man använder cyclon. Dem lila är avverkar bra samt ger bra glans.



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka