Ang toninfsfilm

Heij! har ett problem och det är att på min nyinhandlade toyota corolla liftback så är det BLEKT toningsfilm på bagagelucksfönstret som har suttit där sedan 1995. och hur f*n ska man få bort den?



Svar på inlägget: Ang toninfsfilm



försök att ta atg i nå små flikar eller liknande och dra dort så mycket du kan för hand, troligtvis är den så torr att det bara blir minimala bilar med det tar lite tid. sen köper du T-röd och en trasa och gnuggar bort resten, gjorde så på en gammal mazda 323f som vi hade för några år sedan, sen tar du bara fönster putf å tvättar rent med om det nu skulle bli flammigt eller nått efter T-röd Funkade skitbra för mig.


har tästat dra i kanter men såfort man kommer ut där solen har sluppit till så brister den


ska ta och testa det


Bör gå bättre. och skulle det absolut inte gå. ta en tvättsvamp eller nått & t-röd, om hela filmen sitter kvar så kanske du inte klarar dig med en vanlig trasa. Bara prova. skulle inget av dessa funka så byt rutor eller nått hah


klick-skrapa (Sån med ett rakblad i) samt t-röd och värme pistol som nämts tidigare i tråden .. Lycka till mvh rayya.


Klickskrapa+fönsterputs och en jävla massa tålamod och nogrannhet... Efteråt så tar du något limlösande medel...


som några skrivit, få tag i en kant, och kör med värme pistol efteråt, blir minimalt med klister kvar


thinner är ju kalas starkt. antagligen bättre än T-röd men kan det inte bli flammigt så in i h*elvete av det???


Annars industrisprit. 96% tror jag det var på det som fans på mitt förra jobb. funkar skitbra att blanda ut på vintern & använda som soplarvätska annars





Ser att det är några som rekommenderar en klick-skrapa med rakblad, du bör enbart använda den där det inte finns värmetrådar på bakrutan, risken är annars att du har sönder en tråd och värmen slutar då att fungera i bakrutan.



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka