TIPS: Galet bra torkduk testad !!!

Förra veckan fick jag hem min nya "diamant torkduk" som den kallas. Jag har under flera år torkat bilen med "våffelduken" med gott resultat, men ändå känt att något saknats... Det brukar bli småprickar med vatten kvar som blir små små vattenfläckar om man inte bearbetar ytan flera gånger. Beställde nya diamant torkduken från Pingens och är GRYMT imponerad. Den suger verkligen upp ALLT vatten efter sig och resultatet blir riktigt bra. Grymt användarvänlig och lättanvänd! Känns mjuk och följsam och hänger med fint över lacken. Att den dessutom är skonsam mot densamma minskar risken för tvättrepor dessutom. Ville bara tipsa om denna nya torkduk till er kära bilentusiaster.



Svar på inlägget: TIPS: Galet bra torkduk testad !!!



hur mycket kostade den ? mvh niclas


Låter för bra för att vara sant! Men så kan det vara när det gäller bilvård.. Ska testa


http://www.pingens.se/p/microfiber-13/d . taren.html 139kr


Hur stor är den? /Benny


60x60 står det på deras hemsida som någon länkade in ovan.


Nog för att jag har glasögen men kanske behöver jag starkare!! Öppnar man ögonen så står det ju 60x60. Men tack iaf. /Benny


Låter bra det! Jag har en sån där liggande som jag inte hunnit packa upp än, kanske är dags att testa den då.


Ja det tycker jag verkligen!


Jag har testat den med, fungerar rätt fint faktiskt, en av de bättre helt klart. Går även bra att vrida ut den om den blir full med vatten, sen fortsätta torka vidare. Vissa torkdukar brukar fungera sådär när de blir för blöta.





Provade min idag för första gången, jag blev helt lyrisk. Ville sälja på alla som tvättade i tvätthallen en duk. Har använt våffelduken innan och det var stor skillnad! Rekommenderar denna starkt!


Nu har jag testat den, den är grym!


Jag har ett gäng hemma, oslagbar! För att inte glömma denna!! Mjuk som änglavingar. Perfekt att torka rester från polermedel mm! http://www.pingens.se/p/microfiber-13/m . bn6a40mul2


Är nöjd med våfflan nu men det låter som man måste uppgradera då


Den får vi testa, tack för tipset.


Bra tips! Beställde en jag oxå! //Brådhis


har fått hem min nu galet bra, men är det nån som vet hur man tvättar den står inga tvättråd på den.


Gissar att 40 gr maskintvätt låter normalt. /Benny


Flytande tvättmedel helst , och inget sköljmedel brukar det vara



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka