Blir det skillnad i färgnyansen om man bara lackar en bit?

Hej! Jag har fått lite rostfläckar på diverse ställen som jag skulle vela få bort. Tänkte därför lacka ner dessa ställen och köpa en burk lack med samma färgkod som jag har på bilen. Min fråga är om de kommer att bli synbara nyansskillnader mellan det nylackade och den gamla lacken eftersom den gamla har suttit på bilen ett tag? http://pici.se/p/NmzXJGEsz/?size=small Sen har även lacken släppt på några ställen men grundlacken är inte skadad och det finns ingen rost, är det bara att rengöra där och spraya på ny lack? http://pici.se/p/qpTuDugbX/?size=medium /Marzz



Svar på inlägget: Blir det skillnad i färgnyansen om man bara lackar en bit?



ja färgskillnad kommer du få, går inte att komma ifrån men en polering kan göra de ganska osynligt. nej det är inte så enkelt. kolla i några fler trådar om lackering.


Där lacken släppt skulle jag slipa till lite och spackla ett tunt lager för att få det jämnt innan lack då det annars kommer bli en grop i lacken där lacken saknas idag om du enbart rengör och lackar.



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka