Frågor angående utvändig uppfräschning på bilen , vad ska jag ha?

Tja! Vet ej om det finns någon liknande tråd som denna men hittade ingen så jag skriver en.. Jag har tänkt och vaxa bilen en gång nu innan vintern. Jag känner vissa som kör med ett medel där det är 3 i en och samma (Rubbing,wax, polish) eller vad det nu heter, och sen så slipper man oxå hålla på i flertal timmar Nu till frågan: När jag gjort detta klart så skulle jag vilja ha en produkt som många har till sina utställningsbilar, dom går med någon "spray" liknande flaska och sprutar lite på bilen sen torkar bort direkt,kanske för att hålla en fin glans på bilen? Vart får jag tag i den/dessa produkter? Länka gärna en bra 3 i ett som jag skrev med rubbing wax och polish + Den "spraygrejen" jag ska köpa för att få ett bra resultat! Väldigt tacksam för ett bra svar. Mvh // CrxKoffe



Svar på inlägget: Frågor angående utvändig uppfräschning på bilen , vad ska jag ha?



Testade ett 3 i 1 medel i somras. Tror det Var Lahega. Fick möjligtvis bort en repa annars var den värdelös. Fungerar väl om man bara vill få upp glans men inta ta bort repor... Sprayvax används nog uteslutande på bilar med redan polerad och förseglad lack, men bara på utställningarna för att få det sista. För att få ett bra resultat åker du på att köra alla steg i poleringen.



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka