Hitta färgkod på Mercedes CLK230

Jag har en Mercedes CLK230 kompressor -99, med en likadan färg som bilden nedan: http://mercedescarfinder.co.uk/media/ca . %20006.jpg Hittar dock inte någon sifferkombination under motorhuven som verkar vara en färgkod. Jag har fått för mig att den färg jag har på min bil är "midnattsblå", och även hittat en färgkod för mercedesbilar som är midnattsblå... "904", men denna färgkod midnattsblå är ej metallic. Någon som kan hjälpa mig att hitta rätt färgkod? http://www.expresspaint.com



Svar på inlägget: Hitta färgkod på Mercedes CLK230



Quartz Blue Metallic 935/5935


Uppskattas verkligen Dubs. Är du helt säker på att det är just den färgen? Det finns flera olika nyanser blå metallic... t.ex. 366 azurite blue (azuritblue) metallic


oops. såg det var fel nu.


hehe...


Var azurite blue jag menade.


ok tack dubs.. helt säker att det är den färgen ?


Här är bild på en bil som har färgen "366 azurite blue" Kan ju självklart vara ljuset som spelar spratt, men jag tycker inte denna färg ser likadan ut som min... (se bilden längst upp i tråden och jämför).


Tror jag hittat färgen nu... "189 greenish-black (emerald black) (black opal) (smaragdsschwarz) metallic"


står på plåtskylten på kylarbalken i motorrummet.





hos Mercedes heter färgen "smaragdsschwarz"(smaragdsvart) nästan 90% säker på det. men varför ringer du inte till merca o kollar upp de borde ha svar på det om inte den har blivit om-lackad kan det bli nyans skillnader.



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka