Matt-svart färg få bort repor!

Hej, detta handlar inte direkt om en bil utan en moppe, skriver en tråd här eftersom jag inte har fått seriösa svar eller de jag söker från dom så kallade '' moppeforumen '' Det jag undrar är om det finns några hjälpmedel för att få bort bla. repor på matt-svarta plastkåpor. skickar en länk på kåporna men det är inte så mycket info om dem : http://www.twostroke.se/product.asp?pro . trib1=6220 Tack i förhand! ber om ursäkt för att jag skrev en tråd här. Mvh : daniel.



Svar på inlägget: Matt-svart färg få bort repor!



Det går inte slipa bort det med fint sandpapper eller är dom lackade svarta?? bara att dra över dom igen då ju


jag säger desamma som ola_volvo


lacka om dom säger jag inte så svårt bara slipa dom lite först med ett fint sandpapper tvätta dom sen fäster färgen bra


jag är inte så proffsig på sånt, tänkte mer om man kunde rubba upp de..


bara att ta med dig kåpan till en färghandlare eller järn affär så hjälper om dig ska du se. eller snaacka med en billackerare.


ok tack för svar


Oftast när det handlar om små saker att måla e det inte så svårt tänk bara på att hålla ett jämnt tempo och inte för sakta blir det lite miss färgning någon stans så ta det andra rundan. Matt svart e ju faktist en väldigt snäll färg att måla med tycker jag lätt att täcka över misstag



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka