Har någon erfarenhet av Autoglym

Har någon erfarenhet av autoglyms produkter?är det någonting att ha eller är det bara shit?



Svar på inlägget: Har någon erfarenhet av Autoglym



Har provat cabbe inpregneringen och tycker den var kanon. Annars är det väl i klass med Meguiars har jag fått uppfattningen av.


yes jag har kört mycket med det. Tycker det funkar riktigt bra.


Vi har lite autoglym produkter. "Tjärbort" tillex, helt makalöst bra. Du duttar på lite på tjärfläcken väntar en minut sen torka av det. "Bumper care" är riktigt bra också. Absolut bra grejer, men de säljs inte på så många ställe har ja en uppfattning om..


Det är kanon. dock ska du handla det i england för bästa pris


ok,tack för svar


Jag har kört en hel del produkter från deras sortiment, funkar kanon. Har köpt nån flaska på mekonomen men resten från waxdog som har lägre priser. Favoritprodukten nu i vintertid är Aquavax som jag sprayar på innan torkning. Ovh som någon sa ovan, tjärabort funkar kanon om man inte vill köra lera.


har testat autoglyms glasscleaner och det tyckte jag var riktigt bra. Ska helt klart testa deras metallpolish på mina fälgbanor få se hur det blir.


kungen gnuggar med det!!


funkar mycket bra, men mina ögon började klia när jag la på vaxet





Vilket vax använde du då? Vad hette det?



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka