Skötsel av mattsvart lack?

nej det går inte polera den mattsvarta ytan av egen erfarenhet blir det blankt, och lacken blir förstörd. Råkar du mecka och va flötig om handen, eller ätit esterella chips och tar på bilen kan det bli permanent fläck bara dit med typ rödsprit fort som fan försiktigt...ej tinner! Repor går typ omöjligt få bort...dom sätter sig i lacken...och med tanke på att du inte har klarlack är det kört...detta är vad jag provat av några olika mattsvarta ytor och mycket snack med billackerare..som alla vägrar lacka mattsvart för alla ägare kommer klagandes tillbaka och är missnöjda med kvaliten.....dom som jhar lite fetare bilar lackar ej mattsvart..dom foilerar det håller....mvh hagman racing



Svar på inlägget: Skötsel av mattsvart lack?



Hur bra blir resultatet och skötseln när det gäller matt klarlack då? Sticker in frågan här om det är nån som vet..


Kollade vad en foilering skulle kosta: 40 000 minsta belop och efter ett par tvättar o höga farter så börjar foileringen släppa o körva ihop sig Men avfettning på flöt fläckar då?


vad får man för resultat av: avfettning, vaxschampo, kräm för att göra lister svarta! I nästan allt så finns det ju något slags fett som förstör, eller?


mattsvart e ett HELVETE om man vill hålla de snyggt.. så fort nån pillar på bilen så blir de blanka fläckar som e ett helvete att få fort. själv har ja putsat min bil med typ ajax kökspray med fetflösare.



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka