Flygrost, clay eller colourcleaner?

Försöker läsa på om flygrost (ej att förväxla med vanlig rost) och hur man bäst tar bort det! finns ju en clay att köpa men undrar om en lackrengörare kan göra jobbet lika bra, har provat lite försiktigt med Turtle nanotech cleaner, men inte tatt i särskilt och det fick bort en del, är det nån som har erfarenhet av olika produkter ni kan tipsa om?



Svar på inlägget: Flygrost, clay eller colourcleaner?



De ble clay ifrån prorecond.se, ska tydligen funka kalas! Och för er som e nyfikna på vad flygrost är så är det små metallpartiklar som flyger i luften av dubbdäcken som fastnar i lacken och det börjar likna en minimal rostprick! är alltså inte plåten som rostar! väldigt vanligt efter vintern, och bort ska de! xD


Jag använder denna i koncentrat; https://shop.bollnasbilvard.se/kombi-29 . c-525.aspx Sprayar på, låter verka några minuter, sprutar på lite mer, drar över med en svamp och ser hur mycket som har släppt... Behövs en omgång till så sprutar jag på med och väntar ytterligare ett par minuter(typ3-5) och svampar igen för att sen spola av med vatten.


ah jag som precis beställt! jag hade hellre provat denna då jag hade sluppit gnida med leran! xD har hört om liknande "sprutprodukter" som knappt funkat, men jag hade gärna povat denna! Men jag tror denna clayen kommer funka, Pekka på RPM bilvård i ystad rekommendera den så!


Pekka kan sin sak, det blir nog bra. OM inte .. o du har vägarna förbi så får du komma o hämta en skvätt här


ja tänk om jag vetat de innan! billig var den oxå! kommer förbi en sväng om leran inte funkar! vart håller din firma till? känner du pekka? en riktigt trevlig filur!


Yes yes, känner Pekka Bor precis som han i Ystad och har firman här, så bara att dyka in när du har vägarna förbi!



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka