Lackbehandlings firma, vilken är bäst?

Tjenare Jo, som rubriken lyder vilken lackbehandlings firma är den bästa? Jag har tänkt lackbehandla bilen till våren och vill då höra era åsikter Företaget ska ju vara i stockholm eller angränsande län. Jag kan tänka mig att dom kända är bra, som DiTech och MrCap. Så skriv vad ni tycker om resultat och service osv. Tack i förväg!



Svar på inlägget: Lackbehandlings firma, vilken är bäst?



Norrlands Bilvårdsteknik i Umeå är grymma ,Snabbt kört Nämen seriöst har jag inga egna erfarenheter av firmorna i sthlm men vad jag snappat upp när man läst på forum så verkar :J Sandell / Stockholms bilvård och Mr Cap Täby vara väldigt duktiga och seriösa


http://www.tabybilvard.se/ Överlägset bäst i Sthlm.


Ja ska jag upp till Umeå så hinner nog bilen bli bra skitig på vägen ner igen Okej, tack nån mer som har erfarenhet av J Sandell / Stockholms bilvård / Mr Cap täby och Ditech täby, vilken är bäst utav dom ?! Det är ju bra bra med företag norr om stockholm eftersom det blir närmare då, tex Täby då ..


Okej, tack Vad är det som gör dom överlägsna mot andra, tex MrCap i täby?


Bättre service och framförallt så får du ett bättre resultat. Vad som gör dem bättre vet jag dock inte, kanske att de är bättre på vad de håller på med.


Ja det låter ju precis som det ska, ja då verkar dom ju överlägsna


Sj gjorde jag en ditecbehandling på Ekerö bilvård. Lite långt för dig kanske men riktigt bra blev resultatet och du fick fri lånebil bara du sa till vid bokning. JAG inbillar mig dessutom att Ditec håller längre än Mr. cap, men det kanske är en smaksak..


Haha... Du i Umeå och vi i Ystad... man får välja vad man är närmst Fredrik på; http://www.tabybilvard.se/ Jörgen på; http://www.j-sandell.se/ Jimmy eller Fredrik om dom är kvar på Mr Cap i Täby Är dom jag kan rekommendera!


Jag tycker precis tvärt om Därför man ska kolla VEM som gör arbetet, är i princip alltid där skon klämmer. Slarv och fusk förkortar hållbarheten i lackskyddet. Se till att bilen står inne minst över natten och härdar.





Täby bilvård så har du oxå gratis lånebil. Det bästa med dem är att det inte är en hel drös med gubbar som jobbar där med skiftande kvalite på sina kunskaper. Bokar du tid hos dem så hälsar du från mig så ska vi se att du får ett bättre pris oxå. Som Jill skriver, ring Fredrik på Täby bilvård, eller Philip.


Som svar på det kan jag säga att de släpper inte bilen samma dag om du så ber om det.. I undantagsfall kan de gå med på det men då lämnar de ingen garanti var vad jag fick till svar. Om du lämnar den mån morgon så var det lämplligt att hämta tis eftermiddag.. Enligt dem.. Just som du säger, så det hann härda ordentligt. Självklart spelar det roll VEM som håller i maskinen, absolut! Men hur ska man veta det om man aldrig varit på ett ställe? Alltså vem som är bra liksom.. Visst, slänga in en tråd här, men vem vet, alla kanske bara rekommenderar sina polare, jsut därför skriver inte jag ut några namn. Dessutom har jag fått ett bra helhetsintryck och det är smutt att kunna låna bil gratis som sagt.. Därmed inte sagt att någon annan firma är sämre, bara mitt intryck. Däremot gillar jag INTE Mr. cap i bromma iaf..


Jag har inte påstått att dom gör det. Jag skrev i allmänhet... då jag vet flera som släpper ut efter påtryckning från kund, men fulla garantier...fast att dom inte får ge det, för att det ska härda över natten. Därför skrev jag mitt inlägg, för att folk som inte visste det skulle kunna läsa. Självklart rekommenderar man bara folk som kan sin sak ... Inte vem som har lånebil eller inte.


Lånebil är ju en fördel men den stora grejen var om man rekommenderade någon som var bra, eller om man rekommenderade kompisar.. Tror du misstolkade hur jag menade med lånebil. Hur bra jobb de gör med din bil är ju absolut det viktigaste, menade bara att det kan ju vara skönt med lånebil om man har en bit att åka till den aktuella firman eller inte kan vara utan bil..


Då är vi överens. Mina rekommendationer ovan gäller grabbar som kan sitt jobb, grabbar som jag skulle kunna lämna in min bil till, såna man litar på gör ett lika bra jobb som en själv!


Jag är en hejjare på att polera , waxa , osv. Lägger även lackkonserveringar som håller i 6år. Jobbar som rekonditionerare och har gjort det sen -07. Praktiserat som rekondare i ett år innan. Är utbildad lackerare från början. Oxiderade röda och repiga svarta bilar är inga problem. Här blir ingen bil flammig inte. Jag använder diamonbrite's prylar. Har hållt på med Lahegas grejer innan och personligen tycker jag att Lahega inte vet vad dom sysslar med. Och jag bor ungefär mitt emellan Ystad och Umeå


Mr.CAP i Bromma alla gånger. Där söker du efter Teo eller Andro, så tar vi hand om din bil, och hämtar en bil du inte kommer att vara missnöjd med. Det trista är att folk som säger "firmanamnet" alla gånger, ingen är bättre.... då undrar man då om personen i sig har testat sig fram i stockholms alla bilvårdsfirmor och gjort bedömningar. Jag rekomenderar oss i Bromma dels för att vi gör ett seriöst jobb och lämnar aldrig ifrån oss en bil som inte är tip top Mvh Andro


Hur ligger det till Andro? Jag tvivlar inte på din arbetsinsats, men jag har själv tyckt att mr. caps behandlingar har hållt kortare tid än de jag haft på Ditec.. Vad har era medel för bas? Teflon eller silikon?


Ett Mr.CAP lackskydd (Formula-U) har en garanti på tre år, men är rekomenderad att förnyas efter 12 månader i förebyggande syfte att lacken inte blir utan skydd. Vi har även garanti på Formula-U skyddet och även en gratis-tvätt som heter WashAll-Inspection som vi gör efter två veckor för att verkligen fastställa att lackskyddet har gjort sitt jobb. Allt är beroende på vilket sätt du tvättar bilen, vilka avfettningar och medel du använder på bilen. Alla som kommit tillbaka till återbehandlingen med fullt skydd kvar efter 12månader, har vi frågat hur dem tvättat pga skicket, då är det enligt våra anvisningar dem tvättat bilen. För hand, skonsamma avfettningar och schampoon. För starka avfettningar nöter på vilket lackskydd som helst, ska du stå och kräma på tjäravfettning varje tvätt tre ggr i veckan försvinner ju skyddet givetvis. Mitt Formula-U skydd på v70n höll närmare 2.5år innan jag blev anställd på Mr.CAP och kunde förnya det. Vi har inga som helst silikon-baserade medel på Mr.CAP vad jag vet. Mvh Andro


Okok.. Ja Theo är en hyvens prick iaf, var glad att du har honom som chef



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka