Ny 19" fälg - välte vid montering

Tjena! Min nya fälg lyckades välta och givetvis åt fel håll. Fick små skador runt hela fälg kanten. Kan man lämna fälgen för att få den fixad utan att det kostar mer än fälgen? Edit: [img][/img]



Svar på inlägget: Ny 19" fälg - välte vid montering



Nu vet jag inte vad dina fälgar kostar. http://www.falgfixarna.se/ http://www.intera.nu/ http://www.falgrenovering.se/ http://www.autoproffs.com/


Tack! Vad jag förstår så måste man lacka om fälgen i vanliga fall. Kostar detta över 1000kr i så fall?. Eftersom att det inte är så kraftiga skador tänkte jag om det kunde vara mer prisvärt. Fick tyvärr dessa små skador mer eller midnre runt hela fälgen. Någon erfaren som vet vad det kan kosta? Köpta för ca 1630kr/st (erbjudande).


Det blir nog billigare att köpa en helt ny fälg än att lämna in den på blästring och pulverlack. Dessutom lär det vara svårt att hitta exakt samma färgnyans.


Om det inte är en utställningsbil så är det ju inget att bry sig om anser jag, men om du lackar om en fälg så är ju risken den att det inte blir riktigt samma färg som de andra tre.


Håller med tidigare talare, om det är en bruksbil och inte en utställningsbil du kör med så låt det vara.. Men sätt den skadade fälgen höger fram, så den får alla kantstötningar också..



Bilvård tvätta, polera och vaxa bilen

Innan du sätter igång att tvätta, laga och vaxa bilen är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilvårdsfirma!

« Tillbaka