Jetta MK1 högtalare vill inte ge ljud men funkar med orginalstereo!

Tjena, kopplade idag in en JVC stereo minns inte beteckningen exakt men, ganska ny. Inkoppling av stereon gick bra, men högtalarna ville ej ge ljud. Jag undrar nu om jag missat nånting. Så snälla hjälp mig. TACK PÅ FÖRHAND! /ralle



Svar på inlägget: Jetta MK1 högtalare vill inte ge ljud men funkar med orginalstereo!



Tror du måste köpa någon slags omkopplingskablage (jag köpte på mekonomen), eller dra om kablarna själv då. Hade samma problem med min gamla Jetta mk2 och läste någonstans att originalkablaget inte passade som den skulle.


stereon funkar finfint! men tror det e nåt med högtalarsladdarna men kanske det du menar? det gick en kabel från högtalaren med plus o minus jag tog o tvinnade ihop alla plusklablar från stereon med pluskabeln från högtallarn o likadant med minus! om det e fel vet jag inte men nånting är det! har ström fram till högtalaren! det knastrar till snabbt från högtalaren när jag vrider på tändningen!


Jaha, då vet jag inte. Jag fick igång stereon men absolut ingenting hände i högtalarna, så köpte någon slags kabelbunt som omvandlade vissa utav dom och efter det fungerade det finfint! Har samma stereo i polon nu och i den behöver jag inga såna kablar, så vet inte om det är något speciellt med Jetta kanske?




Gör det själv, montera och bygg bilstereon själv

Innan du sätter igång att montera bilstereon är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme.

« Tillbaka