Baslåda i bagaget på min BMW 330iM e90 2006

Jo framsystemet är viktigt men kände bara för detta, tror det kan fungera bra då det finns en finurlig skidlucka där jag istället sätter en ram med tyg spänt över så syns det inte alls.



Svar på inlägget: Baslåda i bagaget på min BMW 330iM e90 2006



Tack :-) Ja det har vart lite stilltje pga trångt garage och dålig motivation i kombination med sämre ekonomi.


Jamen då är det bara att sänka ner en 10a i golvet! Pierre


Tog och utförde en volymmätning av lådan som jag tänkte nyttja till basen. Med en plastsäck som vattenfylldes kom jag fram till 21 liters volym. Det blir alldeles perfekt det.


Har tittat på lite alternativ nu. DLS fastnar jag lite för, frågan är bara vad jag ska para ihop? En 10" bas i sluten låda blir det. Lådvolymen är 21 liter, men sen ett vettigt steg. Siktar på att hålla mig på 2500:- totalt, lite budget alltså. Förslag ?


Det ser ut som det finns begränsat med plats för både basen och förstärkaren, ryms det verkligen? Och blir det inte för dålig kylning i den lådan sen med golvet som lock?


Basen kommer att rymmas bra, steget blir trångt men tror jag satsar på ett digitalt steg som inte behöver samma kylning samt att dom oftast är mindre. Sen kommer jag nog att göra öppningar för både ljudet och steget så det syns och både kyls och låter bra.


Tar det lugnt med grejerna så man inte tappar lusten. Har mallat baffeln och funderat mest idag. Det blir med säkerhet ett digitalt steg, så mycket är klart i alla fall. Gallret på bilden är till en 6,5" , jag ska ha en 10" så detta bara för att kolla lite :-)


DLS Performance W310D ihop med ett DLS Reference RM20 så har du en riktigt trevligt välljudande kombo i den volymen


Ja det tror jag också. Kollat lite på RW 10i och även den billigare KW10 också.





RW10i är en bra bas. Antar att du ute efter välljud? Finns även gladen sqx 10 som borde fungerar i den volymen slutet eller sqx8 om du är sugen på att bygga portat. Små slutsteg finns det ganska gått om.


Den här basen tyckte jag va riktigt trevlig. Hade den i cabben ett tag. http://www.stylingbutiken.se/lanzar-opt . 00w/3100-0 Sen ett steg till det. http://www.stylingbutiken.se/lanzar-her . 00w/4776-0


Ser ut att vara vettiga grejer även om steget var lite dyrare än jag tänkt mig. Just nu är det DLS, Kenwood eller Alpine som jag funderar mest på. Ska få lite pris imorgon på Alpineprylar.


Den här då? http://www.stylingbutiken.se/legacy-icon-1100w/3088-0


Ja DLS verkar ha bra grejer, har inte haft det i nån bil tidigare. Magnat, Alpine, Kenwood har jag kört tidigare.


Hmmmmm, ser ut att passa i en jänkare :-) men på tok för stor . Har ett utrymme på 190x360 som det måste rymmas inom.




Gör det själv, montera och bygg bilstereon själv

Innan du sätter igång att montera bilstereon är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme.

« Tillbaka