En av minna bassar rörsig mera en dom andra 3 vad kan felet vara?

hej jag var nyss ute å bassa lite men då ser jag att en av basarna rör sig mycket mera en dom andra 3 vad kan detta bero på? det är 4 st mds 10 tummare och ett mds t3 steg så det ska ju råka driva det ordentligt ju. någon som har något tipps på vad det kan vara?



Svar på inlägget: En av minna bassar rörsig mera en dom andra 3 vad kan felet vara?



Det stavas basar eller bas och kolla så dom sitter kopplade lika kan vara att en av dom sitter felkopplad alltså + på - och - på plus! ^^


nej så är det inte det är det jag tittade på först. är inte super bra på stavning men du fatta ju vad jag mena ju


Yes! Därför så gjorde jag ingen stor grej av det hade nog kommit elakare/argare kommentarer från andra om det inte redan va påpekat! ^^ Hur känns basen om du trycker på den jämfört med dom andra? Försök lägga ett jämnt tryck på konen! ^^


Jag gissar på två alternativ: 1. Den aktuella basen sitter otätt 2. Om det gäller basar med dubbla talspolar så kan spolarna på den aktuella basen vara parallellkopplade istället för seriekopplade, under förutsättning att övriga basar har seriekopplade spolar. Trådskaparen får väl ge mer info om det inte är något av dessa fel.


Det stavas de/dem, inte dom. Vet man inte när man ska använda de/dem använder man sig av vi/oss-testet: - Prova ersätta de/dem mot vi/oss. - Vi byter ut du mot de. - Oss byter du ut mot dem. - Välj det alternativ som låter rätt. - Är du osäker blir det oftast rätt om du väljer de.


Fick det rakt i trynet själv när jag försökte att vara trevlig! ^^ Är medveten om min urusla grammatik och är väldigt nöjd med mina felstavningar och andra grammatiska brister!


Ena basen kan va trasig också och därför flaxar den mer än dom andra


Fast om den är trasig så skulle den väl röra sig mindre? o.o


skit samma hur saker stavas inde det jag ville ha hjälp med har tryckt lite på dom å tycker dom känns lika... tror att det ska vara tätt å fint ska pröva med å koppla om lite å se om det blir någon skillnad vad tror ni om det ?





Förlorar ju inget på att försöka! ^^ Kikat i lådan och sett om det ser lika dant ut på spolarna? Låter ju lite som att den får annan signal än dom andra!


Nej inte om dom sitter i samma låda rör sig av trycket från dom andra. Plocka ur den ur lådan och prova den löst och se om den fungerar


Sant!


Vem bryr sig om stav fel inte jag alla är inte perfekta . Tycker det är löjligt o hacka ner på dom som har skrivit fel eller inte dom som är så bra på .alla har sina bra o dåliga sidor sj tycker jag det är respektlös tänk på dom som har läs och skriv svårigheter


Jag är helt värdelös själv på grammatik och van vid att alla hackar på mig så ville bara på ett snällt sätt informera om att det inte va två s i basar... Har som sagt själv svårt för det och är van vid att bli sågad!


Jo sant är så trött på sådana nötter här som klankar ner på oss som har svårt för punkt o stavfel mm jag ser inget fel på det jag kan läsa det endå :-) men menar inte dig :-)


Håller med! Försöker lära mig det då jag lär fixa det i skolan... Men inte allt man kan lära sig!


Jo klart sj är man 30 skriver inte så bra än . Om inte dom andra kan läsa det så behöver dom inte läsa det:-) men nu hjälper vi TS i stället så han får hjälp av andra med sin tråd lycka te




Gör det själv, montera och bygg bilstereon själv

Innan du sätter igång att montera bilstereon är det viktigt att du har rätt utrustning och utrymme.

« Tillbaka